Tarihçe

Merkez İlkokulu, 1964 yılında hizmete başlamıştır. Okulumuz ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki ayrı binada eğitim-öğretim hizmeti sunmakta iken, 6287 sayılı yasa ile 2014/2015 eğitim öğretim yılında Merkez İlkokulu / Merkez Ortaokulu olarak ayrılmıştır.

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Merkez İlkokulu, 1959 yılında hizmete başlamıştır. Okulumuz ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki ayrı binada eğitim-öğretim hizmeti sunmakta iken, 6287 sayılı yasa ile 2014/2015 eğitim öğretim yılında Merkez İlkokulu / Merkez Ortaokulu olarak ayrılmıştır. Merkez İlkokulu bünyesinde 6 derslik, 1 anasınıfı, 1 depo, 1 Arşiv, 2 idare odası, 1 destek eğitim odası, 1 öğretmenler odası mevcuttur. Kurumumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 okul öncesi öğretmeni,1 İngilizce öğretmeni ve 6 sınıf öğretmeni ile eğitim öğretim hizmetini sürdürmektedir. Ayrıca okulumuzda 1 özel güvenlik görevlisi ve 2 İŞKUR temizlik personeli çalışmaktadır.