Merkez İlkokulu
Hürriyet Mah. Jandarma Sok. No18/1 Çardak / DENİZLİ

VİZYON

Öğrenmeyi Öğrenen, Hayatın Her safhasını Öğrenme Süreci Olarak Değerlendiren, Öğrendiğini Hayatta Uygulayan Bireyler Yetiştirmek...

MİSYON

Biz; Gelişen dünyada, muasır medeniyetler içerisinde hak ettiği yeri, kazanmış toplumun oluşabilmesi için, bilimi-teknolojiyi, milletimizin üstün karakter ve seciyesiyle birleştirecek bireyler yetiştirmek hususunda, Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimizin ışığında, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde hazırlanması için VARIZ!

Normal Öğretim

İLKOKUL: 08:45 14:35 ANA SINIFI: 09:00 14:00

Servis Bilgisi

Çaltı, Gölcük, Ayvaz, Beylerli ve Hayriye mahallelerinin öğrencileri servisle okulumuza taşınmaktadır. Okulumuz taşıma merkezli bir okuldur.

Okulumuz İlçe merkezinde olup, Denizli merkeze olan uzaklığı 56 km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çardak, Büyük Menderes Vadisi’ni takip eden tarihî yol üzerinde bulunmaktadır. Günümüzde Çardak’ın batı ile olan ulaşımını Denizli-Aydın-İzmir karayolu, doğu ile olan ulaşımını ise Afyon-Isparta-Burdur karayolu sağlamaktadır. Çardak, Batı Toroslardaki göller bölgesine dahildir ve buranın coğrafî özelliklerini yansıtır.

TÜBİTAK-4007

E-TWINNING PROJELERİ (3), TÜBİTAK-4007 PROJELERİ (4)

ERASMUS